توضیح سازمان محیط زیست درباره هزینه سفر هیئت ایرانی به اجلاس کاپ ۳۰ برزیل گزارش سالانه ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار فرانسه هم از استقرار نیرو‌های آمریکایی در کارائیب انتقاد کرد ثابتی مدعی شد: سفر ۵۰ میلیاردی رئیس سازمان محیط زیست به برزیل گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با امیرخان متقی | تأکید بر حل‌وفصل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفت‌وگوهای دیپلماتیک ویدئو | بار کج تمدن غرب وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان: عدم همکاری پاکستان مانع دستیابی توافق در استانبول شد نماینده مجلس: آب و برق و گاز گران شده است، اما کالابرگ اجرا نمی‌شود | زمزمه‌‎هایی از افزایش قیمت بنزین می‌شنویم تناقض در اظهارات طالبان و سازمان ملل درباره آخرین وضعیت مواد مخدر در افغانستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برنامه‌های هفته «هوافضای سپاه» اعلام شد استاندار خراسان رضوی: حتی یک تلفات در زمان بحران زیاد است | خشکسالی، ابرچالش امروز خراسان رضوی درخواست نماینده مجلس از وزارت بهداشت برای رسیدگی بیشتر به مسئله تأمین دارو در کشور جزئیات طرح جدید مجلس برای اصلاح قانون محکومیت‌های مهریه + فیلم رسایی: گرانی‌های پی‌درپی نتیجه یک طرح براندازانه نرم اقتصادی است تل‌آویو به واشنگتن و ارتش لبنان درباره بازگشت قدرت حزب‌الله هشدار داد اعلام وصول سؤال از وزرای ورزش و ارتباطات در صحن علنی مجلس تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی آمریکا مصداق جنگ تمام‌عیار علیه ایرانیان است معاون وزیر خارجه از آخرین وضعیت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گزارش داد پزشکیان: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مجدد اجرا می‌شود
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا: مسئولیت ما بازگرداندن برجام به مسیر اصلی‌اش است | نیازمند تلاش‌های مشترک برای رفع تحریم‌های ایران هستیم

  • کد خبر: ۶۳۳۰۷
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
اتحادیه اروپا: مسئولیت ما بازگرداندن برجام به مسیر اصلی‌اش است | نیازمند تلاش‌های مشترک برای رفع تحریم‌های ایران هستیم
سخنگوی سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین تاکید کرد: ما در ابتدای یک مسیر پیچیده قرار داریم و موفقیت در این مسیر نیازمند تلاش های مشترک است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری فرانسه در گزارشی نوشته است؛ نبیلا مسرالی سخنگوی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یک نشست خبری در بروکسل درباره برگزاری نشست روز سه شنبه کمیسیون مشترک برجام در پایتخت اتریش اظهار داشت: ما در ابتدای یک روند پیچیده قرار داریم و اکنون زود است که بخواهیم درباره نتیجه این مسیر ارزیابی داشته باشیم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: ما آنچه را که لازم است انجام می دهیم و مسئولیت اتحادیه اروپا بازگرداندن برجام به مسیر اصلی‌اش است.

 

مسرالی همچنین خاطر نشان کرد: برای رسیدن به نتیجه؛ اینکه ببینیم چه تحریم هایی می تواند برداشته شود و چگونه می تواند موضوع هسته ای (ایران) را حل وفصل کرد به تلاش های مشترک نیاز داریم.

 

این مقام اروپایی خواستار برداشتن گام های جسورانه از سوی هر دو طرف شد تا آنچه روند مذاکرات بدان احتیاج دارد، به آن تزریق شود.

 

دور اول گفت وگوها میان ایران و ۱+۴ در قالب کمیسیون مشترک با هدف رفع موانع اجرای برجام و برداشته شدن تحریم های ایران روز گذشته در وین برگزار شد که به گفته معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سازنده بوده است.

 

انریکه مورا، رئیس نشست کمیسیون مشترک برجام و معاون مسئول سیاست خارجی اروپا روز سه‌شنبه(۱۷ فروردین) در توییتی نوشت: نشست کمیسیون مشترک، سازنده بود. همت و همبستگی برای رسیدن به یک روند دیپلماتیک مشترک با دو گروه تخصصی در خصوص اجرای برجام و برداشته شدن‌ تحریم‌ها وجود دارد. به عنوان هماهنگ‌کننده در وین تماس‌های جداگانه با طرفین مربوطه از جمله آمریکا را افزایش خواهم داد.

 

همچنین عباس عراقچی معاون وزیر امورخارجه کشورمان که به عنوان مذاکره کننده ایران در این رایزنی ها حضور دارد، نشست روز سه شنبه در وین را سازنده توصیف کرد و گفت: ما توافق کردیم که دو گروه کاری تحریم‌ها و هسته‌ای تشکیل شود و این‌ها متشکل از کارشناسان همه کشورها بجز آمریکاست. آمریکا در هیچ جلسه‌ای که ایران حضور داشته باشد، حضور ندارد و این سیاست قطعی ماست.

 

وی افزود: مذاکرات بین ما و ۱+۴ در قالب کمیسون مشترک است این‌که این موارد را چگونه به آمریکا منتقل کنند به آنها مربوط است در وین یا هر جای دیگر.

 

معاون ظریف خاطرنشان کرد: حرکت گام به گام نداریم و معتقدیم در یک گام نهایی کار باید انجام شود. تنها گفت‌وگوهایی که داریم، گفت‌وگوهای فنی و حقوقی است که دارد انجام می‌شود. ما فقط درباره این‌که بازگشت به برجام شامل چه چیزهایی باید باشد، گفت‌وگوی حرفه‌ای و حقوقی انجام می‌دهیم.

 

عراقچی اظهار داشت: امیدواریم در روزهای آینده گروه‌های کارشناسی به نتیجه برسند. ما روند کار در کارگروه‌ها را مرتب رصد می‌کنیم. قرار است صبح روز جمعه دوباره کمیسیون مشترک در سطح معاونان و مدیران سیاسی تشکیل شود و پیشرفت کار را ببینیم. مشکلات و موانع را ارزیابی کنیم. اگر ببینیم طرف‌های ما جدی نیستند کار را خاتمه می‌دهیم. عجله‌ای در این امر نداریم، ما زمانی مذاکرات را جلو می‌بریم که در راستای منافع ایران باشد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->